Press Enter to Search

Villa van nu


Zien, voelen, beleven. Geïnspireerd raken door kleuren,  materialen en vormen. Villa van nu benadert uw ideeën en verwachtingen over interieur, wonen en leven op een verfrissend originele wijze. Ongedwongen en vrijblijvend maar met persoonlijke aandacht en interesse. In alle rust.Villa van nu inspireert, geeft vorm aan een idee en verlegt de grenzen van interieuradvies!

Waarom nu

IMG_5252ligweb
Ons interieur beïnvloedt ons leven. Wonen is daarom meer dan een verzameling objecten, kleuren en vormen. Wonen is een gevoel, emotie, het leven. En dat verdient tijd en aandacht. Villa van nu neemt die tijd en heeft alle aandacht voor u. Villa van nu benadert interieur en advies anders. Persoonlijk en vanuit de overtuiging dat er maar één interieur  is: uw interieur. 

Een concept van nu

IMG_5193defweb
Zich thuisvoelen. Dat is de gedachte die de basis vormt voor elk interieur. Daarom is Villa van nu ook geen showroom met variaties in stijlen en trends. Villa van nu is een concept waarbinnen u alle ruimte en gelegenheid krijgt om u te laten inspireren over wonen in de breedste zin. Van vloer tot plafond, van keuken tot terras. Een unieke aanpak.

Partners van nu

IMG_5156web
De partners binnen Villa van nu vormen het fundament van ons concept. Samen en afzonderlijk zorgen zij ervoor dat u geïnspireerd raakt, nieuwe ideeën en mogelijkheden krijgt aangereikt. Villa van nu is een inspiratiecentrum. Maar dat kan alleen door samen te werken met partners die verstand hebben van interieur, van wonen en stijlen, van techniek. Al deze partners samen vormen de unieke presentatie binnen Villa van nu. Zij inspireren u, laten u de mogelijkheden zien. 

Wat nu

IMG_5029defweb
Villa van nu is gastvrij. U bent altijd welkom. Zomaar binnenlopen, om te kijken. Maar een afspraak maken kan ook. Omdat u bijvoorbeeld specifiek iets wilt zien en uitleg wilt. Neem daarom contact met ons op. Zodat wij u kunnen inspireren.